Bartus Tibor üzente 11 éve

Jővendőlés: Magyarok Dimenzió váltásban.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jt6nmGBtdS0
YouTube - Videoklipek az e-mail üzenetből
Magyar nemzet egyike azon nemzeteknek, akik meghatározói a földi anyagi világban le játszódó történelem anyagiságának. Amint hallottátok,hogy ha ötszáz évi periódusokra osztjuk a történelmi történéseket, akkor írhatjuk Jézus Krisztus születését. Majd Attila halálát, Mátyás király halálát és az után a mostani szakrális dátumot 2012. december 21.- ét. Amikor befejeződik az anyagi -ság dominációja, ami azzal kezdődött,hogy Júdás ezüst pénzért el árulta Jézust, majd meghatározta az egész emberiség sorsának történéseit.
2012. december 21.- ke mint Dimenzió váltás , meg változtatja az emberiség anyagiságának törvényszerűségét, melynek gyümölcs a mérhetetlen szenvedés és a rengeteg szegénység volt. Dimenzió váltással, meg kezdődik az emberiség fénykorszaka, amikor spirituális szakaszba lép , az anyagiság átka helyett.
Magyar ország, végre felszabadul és a spirituális korszak, egyik legfontosabb pillére lesz , meg teremtve azt az asztrális alapot, hogy Erdélyben felgyúljanak az igazi magyarok fáklyái , és megszabaduljanak ai idegen uralom alól , egyesítve az egész Kárpát medencét Délvidéket, Felvidéket, Kárpátalját, először pedig Erdélyt. Majd 2025 ben teljesen megszabaduljon a az anyagi világ magyar Júdásaitól, megteremtve azokat az asztrális feltételeket, hogy 2030.- ban , Apostoli Magyar Királyt válasszon , megteremtve az egységes MAGYAR BIRODALMAT, AMELY ÚJBÓL EGYESÍTI AZ EGÉSZ KÁRPÁT MEDENCEI NÉPEK EGYSÉGÉT. Egyben vállalva azt az Európai központi szerepet, hogy 2030.december 21.- én megalakítja az Európai királyságok egységét. Véglegesen le zárva az anyagi világ ellentéteit, meg teremtve az elkövetkező 12 000 éves Békét .Isten áldásával. ( 24240 évvel ez előtt , már létezetek a Hun-magyarok , át élve a jégkorszakot , megteremtve az új civilizációt, Európában (Visoko ) meg teremtve Nilus völgyI, Dél Amerikai és a Babiloni és - Etruszok kultúráját.
Amikor egyben vissza kapja az emberiség a teremtéskori, Matuzsálemi kor lehetőségét, Békében, boldogságban, Isten kegyelmében és részese lesz az Univerzum civilizációjának.
Magyar ország jövendő királya , aki már megszületett és 2030.- ban 33 éves lesz !
Tiborcz: 2010. november.2o

Válasz

Bartus Tibor üzente 11 éve

AZT HISZEM, HOGY MINDEN ÉP ESZŰ EMBER LÁTJA, HOGY VALAMI NINCS RENDBE A BOLYGÓNKON- A FÖLDÜNK TELE PROBLÉMÁKKAL. A NÉPEKET TÖNKRE TETTÉK A PÉNZ HATALMASAI. Az elégedetlenségek , napról napra gyarapodnak, a munkanélküliség növekszik, az emberek- népek nincstelenné válnak, a z emberek munkája , devalválódik ,vagy elvesztik. Mindenhol a megszorítások sokasága , még nehezebb helyzetbe juttatja az országokat.
Tehát, még ebben az évben valaminek történnie kell, mert ez így tovább nem mehet, mert a G8 meg a többi államférfiak , és a reptiliai (Merkel.)nő fittyet hány az egész világra. Spirituális változás lesz, mert aki anyagi világ és az Arany borjú rabja ,nézzen magára. Mert egy napon el ragadtataik !

Válasz

Székes Margit üzente 13 éve

Igen mindenkinek meg kéne,de vannak akik ki választottak ,nem mindenkinek adatot meg hogy a új világban részt vegyen akik maradnak azoknak sem lesz teljes az életük. Rájuk nehéz és fájdalmas idő szak vár. Ahogy mondtam mindenki azt kap a életöl amit be vállalt,Tudod sokszor azt mondja a ember hogy fáj amit be váltam mert amit látok és érzek sokszor fáj. De ott van a mi istenúnk ki vigyáz reánk és ismét fel töltödúnk energiával.Egyet ne feledj soha ne néz vissza és a lelked is legyen midig tiszta meditálj minden nap mert csak igy találod meg ön magad.

Válasz

Schemadovits Marta üzente 13 éve

Most olvastam a Tata bacsi profiljat akit egyebkent Vandorlo Farkasnak is neveznek a majak oregeinek a torzse szerint akiket kepvisel es ugyanarrol beszel, hogy nekunk meg kell tisztitani a szivunket egyenkent, mindannyiunknak " az uj vilag eljovetele elott "...es hogy sokan azert szulettunk meg ebben az idoben, hogy ebben masokat segitsunk es hogy nekunk mindannyiunknak fel kell oldozni minden regi konfliktust a multunkbol, hogy ez megtudjon tortenni. Nagyon kedves joszivu ember, orulok, hogy lattam ezt rola

Válasz

Schemadovits Marta üzente 13 éve

Szia, szivesen barmikor, jo lenne ha valaszt kapnek a kerdeseimre...

Válasz

Schemadovits Marta üzente 13 éve

Helyesbitek, en nem tudom mit lat az elottem hozzaszolo egeszen pontosan, de nem O az egyeduli akinek errol almai, vizioi es jovobe pillantasai lesznek, vagy mar vannak is...en Istennek hiszek, a vegtelen szeretetenek es tudom, hogy hall minket, hogy meg fog hallani minket akkor is, es en tudom, hogy mi emberek egyenkent felallunk a szivunkben a SZERETET neveben -Egymasert, es ez mar tortenik az egesz vilagon - en ezt tudom. Azokert is felallunk, akik masban hisznek, az igaz szeretet ugyanis nem ismer hatarokat, sem fizikai, sem mas hatarokat nem ismer, ezt tudom

Válasz

Székes Margit üzente 13 éve

szia Márti köszönöm amit írtál.

Válasz

Schemadovits Marta üzente 13 éve

az 5. napciklus ujra eler a nullahoz es ez egy egi datumhoz van kotve, ami teljessegel kiszamithato es a majak rendkivul jol szamolnak evezredek ota,
a sotetseget tudjak ...es az uj napot is... ezt honnan tudjak a majak ? kitol ?

Válasz

Schemadovits Marta üzente 13 éve

Igy van ez, a mostani "vilagunknak" lesz csak vege, Isten megmondta:
" mindent ujja teszek ", es Isten mindig betartja amit iger, es a Szent Lelek eljott ertunk, mindannyiunkert, Ez Jezus Krisztus ajandeka az embereknek, akinek van fule, " meghallja ", megerzi a sziveben, ugyanis a Szent Lelek megerinti az emberek szivet, hogy fogjanak ossze az egesz vilagon es imatkozzanak, mert az ima segit megallitani a Foldre zuhano tuzozont...Bizonyitott teny, amikor egy millio kisgyerek enekelt az egesz vilagon egy idopontban, a napbol erkezo magneses zuhatag megallt. A tiszta szivbol fakado, artatlan gyermeki hangok megovtak a vilagot, bizonyitott teny, ezt a "plazma teoria" tudosai bizonyitottak be, feketen feheren. A szivbol arado ima hatalmas ero, minnel tobben teszik annal nagyobb az ereje. Istenhez kell imatkozni, a teremtohoz es nem a Foldhoz, a Fold az resze a teremtesnek. Valoban megjelent, hogy mi ennek vege lesz, ahogy sokaknak megjelent mar az almaikban es sokan elore latni es tudni fogjak. Book of Acts 2: 15 nezzetek meg a bibliaban, sajnos nem tudom magyarul, leforditom: " Az Utolso idokben, Isten mondta, kiontom mindenkire a lelkemet, a fiaitok es lanyaitok latni fogjak a jovot, fiatal embereknek vizioik lesznek es az idoseknek almaik lesznek, Meg az en szolgaloimon is, ferfiakon es nokon, kiontom a lelkemet mindenkire azokban az idokben es profetalni fogjak a jovot.." En vagyok az egyik elo tanu erre, en ugyanugy latom, ugyanugy, mint az elottem hozzaszolo, a Szent Lelek altal tudom, nem en talalgatok egymagam, sem nem emberek altal tudom

Válasz

Székes Margit üzente 13 éve

Se a maják könyve senki nem tudja mien lesz a világ vége.Vannak akik igen és sajnos de el fog jönni .VAGYUNK AKIK VAGYUNK A MINDEN HATÓ KI VÁLASZTOTTA AZOKAT AKIK ULYÁ ÉPITIK A VILÁGOT .AKI A LYÖVÖBE LÁT AZ TUDJA MIEN ÉGEDEM VILÁG VÉGE LESZ.SAJNA ÉN KÖZTÜK VAGYOK ÉS A TEHER EGYRE NEHEZEBB LÁTNI A EMBEREK SZEMÉBEN A FÉLELMET .KI MIT VÁLLAL BE AZÁ VÁLIK .

Válasz

peter julianna üzente 13 éve

Boldog vagyok hogy olvashatam,koszonom

Válasz

Schemadovits Marta üzente 13 éve

Honnan tudjak a majak, hogy Kb 50 ev mulva sotetseg lesz?
Miert nem tudjak mi lesz egeszen pontosan?
Honnan tudjak, hogy egy uj nap lesz?
remelem jol olvastam:
valaminek vege lesz, sotetseg lesz, es feljon egy uj nap...
mirol is beszelunk egeszen pontosan ?
ezt tudniillik mindenki mas is tudja, Isten akaratabol a Szent Lelek altal

Válasz

Bartus Tibor üzente 13 éve

Nagy tisztelettel ovastam Maya úr fejtegetését. De nem tudom felfogni, mi köze ennek a rainkarnációhoz. Különössen akkor, amikor társadalmunk 9O% nem hiszi, hogy mindennek az alapja Isten és a Szent lélek , ami kitölti az egész univerzumot. Tudnunk kellene, hogy az emberi tudat a tudati szféráben 1-1O-ig terjed. A hidrogén atomnak is van tudata, tehát a részünkre a holt anyagoknak is- kőnek is ! Nekünk embereknek a tudati szintünk 3-6 esteleg 7 tudati szintíg terjed. Tehát még nagyon messze vagyunk, hogy megértsük az asztrális dolgokat. Sőtt azt se, hogy Bináris naprendszerben élünk, amit még Mózesidejében is hallottak, csak nem gondolkodtunk rólla. Tudatilag megváltozunk, mert Isten így akarja és így
határozotta vilá kezdete előtt. Nem lesz világ vége, de sokan nem érik meg a tudati szint emelkedését, mert méltatlanok arra. A materialisták számolhatják napjaikat, mert eladták magukatés kiközösítették Istent a saját teremtette vilábból Bartus Tibor(tbartus9@gmail.com)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Való igaz ez a Maja hír. De ha megnézzük Nostradamus joslásait, ( írni fogok erről egy kicsit késöbb.) az egyik megállapitása szerint, a földön a vallás 2050-re szinte teljesen ki fog halni, vagyis már megszűnőben van mint észre is vesszük.( Nincs komolyabb leírás töle a világvégével kapcsolatban) . Ez a technika fejlődésének is köszönhető, mert már nem Isten dönt hanem a számitógép. Ha bele is gondolunk, volt már példa a világvége eljövetelére. A Kristálykoponyák leírásában is említik a Maják megállapitását is, de ha megnézzük a Maják kik is voltak elkönyvelhetjük a vallás volt elöttük a világ egyetlen értelmes léte.

Válasz