Bakos Ferenc üzente 13 éve

Most került igazán a Sátán kezébe,Pástiné SÓbert Renáta.Imádkozom érte.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Csaba szeretnék a félelmeidhez szólni az ezotéria miatt.Nem hiszem,hogy tudod ha valaki a szellem világba ajtóstól akar behatolni annak furcsa látomásai vannak.Elérni a magas szintet lassú folyamat 22ajton keresztül vezet az út ami olyan látomásokból áll amit nem ért,de ezt le lehet győzni méghozzá tudással.Azt is tudnod kell ha elindultál az úton veszélyes visszafordulni mert megbetegít.Ne félj ha már félre raktad azt a rossz tendenciát amit az életedben használtál.Aki rossz ember nem érhet el a tiszta szintig ha megpróbálja rémképek tántorítanak vissza. Istent is csak tiszta szívvel érheted el.Nem a tanulás káros hanem az amit gondolsz,amit teszel.bölcsesség kell a felismeréshez a kapu attól nyílik ki.Ha megérdemled időben kapsz sugallatokat ami vezet,de ne akarj többet mert visszarémítenek a képzetek .Megéri a tudásért elindulni mert kincstér.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

És van aki lefelé halad ezen a lépcsőn.
Vagy nem a biblia tesz elsőként tanúbizonyságot arról, hogy az angyalok egy része fellázadt Isten ellen és el is buktak?
Ők már gonosz angyalok.

Válasz

nagy-káloziné juhász irén üzente 14 éve

azt azonban hogy az angyalok valami gonosz lények,abszurd elgondolás.mindenki higyen a saját maga hitében, de ne probáljon mást ily modon befolyásolni.fogadd el azt hogy ő egy másik ember tartsd tiszteletben a hitét és igy szeresed őt mint embertársad.mindenki a számára legmegfelelöbb lelki fejlődésen dolgozik.az emeletre is lépcsőfokonként jutunk,ki eggyesével ki kettesével.

Válasz

nagy-káloziné juhász irén üzente 14 éve

nagyon tanulságos,elgondolkodtató a leveled.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

József.
Az ezotéria, ezekre a kérdésekre hamis válaszokat ad.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Szerintem pedig ez egy szép és nagyon tanulságos története annak a bizonyos Hölgynek.Nekem tetszett.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Csaba amúgy lelkes hittérítő így halvány fogalmam nincs,hogy mit keres itt.A másik ehhez hasonló klubban is okozott némi felbolydulást bár ott elfogadtuk Őt addig amíg nem rakott fel arab terroristákról vidit amin éppen lefejeznek egy embert.De még akkor is szem előtt tartva az ELFOGADÁS nemes érzését még mindig köztünk lehetett....gondoltuk megtér! De ezek szerint ez a folyamat még várat magára! :-D :-D :-D

Válasz

koós József üzente 14 éve

"Ezoterikának vagy ezoterikus tanoknak nevezünk számos olyan ősi irányzatot, ami a modern korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak működését és részeit egy tudományostól eltérő szempontból vizsgálja. A kifejezés a görög εσωτερική, esoterikós („belső”) szóból ered, ami ezen tanok követőire, a „belső körre” utal, azokra, akik felismerni voltak képesek a tanok összefüggéseit, szemben a „külső körrel” (exoteros), ami a közönséges embereket jelölte.

Válasz

koós József üzente 14 éve

"Az ezoterika tulajdonképpen válaszok keresése. Miért van az ember? Miért van a világ? A tudomány valóban sokat megfejtett már abból, hogy hogyan lett mindaz, amit láthatunk - ám de itt a fő kérdés a miért. Ahogy a racionális emberek mondanák: kauzalitás. Ok és okozat. Mindennek van miértje.

Válasz

koós József üzente 14 éve

TE TÉNYLEG HÜLYE VAGY ...

Válasz